Køb flere og få rabat på levering
Fragtpriser fra DKK 350,-
Vi leverer indenfor 1 - 5 hverdage
Afhentning hos os i hverdagene

Ofte stillede spørgsmål

1 stablet rummeter er det samme som 1 ㎥.

Ja, vores brænde er tørt og kan bruges med det samme.
Brænde som ikke er klar til fyrring vil være beskrevet i varebeskrivelsen.

Vores brænde er ask, birk og bøg, som alle er rigtig godt brænde. Ask og bøg brænder begge langsomt. Birk brænder lidt hurtigere, men er rigtig flot i en brændeovn eller åben pejs.

For at sikre, at dit brænde bevarer sin kvalitet, anbefaler vi at opbevare det i et tørt, ventileret område, beskyttet mod direkte vejrpåvirkninger. Hvis brændet er lufttørret, kan det med fordel opbevares indendørs i et par uger før brug for at sikre optimal tørhed.

Lufttørret brænde er naturligt tørret over tid i det fri, mens ovntørret brænde er tørret kunstigt i en ovn for at fremskynde tørreprocessen. Lufttørret brænde kan være mere miljøvenligt, mens ovntørret brænde ofte er klar til brug hurtigere og kan have en lavere fugtighedsprocent.

Vi gør vores bedste for at imødekomme alle kunders ønsker. For at arrangere levering til en specifik dato, kontakt os venligst direkte efter at have placeret din ordre, så vi kan koordinere dette efter bedste evne.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål her, er du altid velkommen til at kontakte os direkte. Vores venlige kundeserviceteam er klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel. Gå til kontakt »